Vores lille datter.
 Vores lille pige, er nu gået hen og blevet voksen, og det uundgåelige er sket.  Dagen som jeg altid har set et godt stykke ude i fremtiden, er kommet.

 Dagen hvor de to unge mennesker, står med en lille gave til os. Et skanningsbillede, med teksten.  Vi ses til maj.
 Det var så dejlig en nyhed, at det varede længe inden det rigtig gik op for mig.  Jeg vidste jo at den dag ville komme, men alligevel, kom det bag på mig.

 Den unge dame er nu i 28 uge, så nu skal vi vente knap så længe.  De unge havde bestemt at der skulle tages en 3d skanning, og de var så søde , at invitere mig med.
 Det var godt nok en oplevelse, at se det lille , helt perfekte menneske ligge der. Som om at han vidste at han skulle tage sig godt ud for os alle sammen.

Så tydelige billeder at vi kunne se  det lille pragtfulde ansigt.  De minimale små fødder og hænder.  Det var helt fantastisk.

  Og nu er jeg jo så nød til at forholde mig til, at jeg snart skal være bedstemor. Det er stadig svært at forstå, at vores "lille" pige, snart skal være mor.

 Jeg er så nervøs , at man skulle tro, det var mig selv.

Jeg må vænne mig til tanken.        Og jeg kan kun sige tusinde tak, til begge to, fordi i ville dele den pragtfulde oplevelse med mig.    Det var stort.        Tak

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS